Mijn naam is Erik Veldman en ben bijna afgestudeerd als Osteopaat. Op dit moment ben ik met veel plezier werkzaam als masseur bij het Paramedisch Centrum In de Praktijk... Aan de IJburglaan 903. U kunt bij mij terecht voor de volgende massages:

Klassieke ontspanningsmassage:
werkt met verschillende methoden. Soms zijn dat zachte, subtiele technieken, soms diepe en stevige technieken. Het is een combinatie van diepe spier- en weefselmassage, gewrichtsontspanning en zachte massage. Ook wordt er gebruik gemaakt van myofasciale stretchings technieken.

Na een ontspanningsmassage voel je je weer heerlijk fris. De masseur zorgt tijdens de massage voor de perfecte balans tussen ontspanning en aanraking. Een ontspanningsmassage verzacht en versoepelt de spieren en het geeft je een levendiger en meer ontspannen lichaam. Een ontspannen lichaam geeft ook ontspanning in je gedachten.

Behandeling: op afspraak op donderdag- en vrijdag avond en zondag ochtend
Plaats: Paramedisch Centrum "In de Praktijk..."
Duur: 60 minuten
Prijs: 38 euro


Warme Kruidenstempel massage:

Deze massage is een heerlijke ontspannende en verzorgende massage. U wordt ingeolied met verzorgende warme olie en daarna gemasseerd met warme kruidenstempels met zes verschillende thaise kruiden. Een meer uitgebreide omschrijving staat op de website.

Behandeling: op afspraak op donderdag- en vrijdag avond en zondag ochtend
plaats: Paramedisch Centrum " In de Praktijk ..."
Duur : 60 minuten
Prijs: 50 euro


Sport massage:

Deze massage is een stevige aktieve massage van de rug, schouders en benen. Zeer geschikt voor stress gerelateerde klachten als stijve nek, hoofdpijn, spierpijn in de rug, stijfheid etc. Ook voor aktieve sporters is dit een goede massage om alle spieren weer soepel te maken en afvalstoffen te verwijderen.

Duur: 30 minuten
Prijs: 30.- euro


textTherapeutische massage:

Deze massage is bedoeld voor mensen die moeite hebben met het in contact zijn en blijven met hun lichaam. Dit kan gebeuren wanneer men teveel met het hoofd bezig is of wanneer het te moeilijk is om wel contact te maken met het lichaam omdat daar bijvoorbeeld teveel emoties zich hebben vast gezet. Meer informatie staat ook op de website.

Duur: 60 minuten
Prijs: 38 euro

Kijk op de website voor meer informatie en foto's !
Twitter: Erik_Veldman

Contact: info@indepraktijk.info | www.indepraktijk.info (cache)| of bel:06-24500622 |