URLhttp://www.ijrecht.nl
In buffer gebrachtdonderdag 22 of October, 2015 UTC [15:21:46]

Deze paginaversie komt uit de buffer. (klik hier om de Google buffer van deze pagina te zien.)

ijrecht | ijrecht.nl
+31 (0)20 337 40 56

Advocatenkantoor IJrecht

Waar? IJrecht is gevestigd aan de IJburglaan te Amsterdam. Het kantoor is eenvoudig en snel per auto en per openbaar vervoer te bereiken. Aan de overkant van het pand bevindt zich een openbare parkeergarage, waar voldoende parkeergelegenheid aanwezig is.

Waarom IJrecht? IJrecht is een modern, zakelijk advocatenkantoor. Het kantoor biedt uitstekende juridische hulp en begeleiding, voor een redelijke prijs. Vooraf krijgt u altijd een begroting van de kosten.

IJrecht werkt bij ondernemingen zoveel mogelijk met abonnementen, strippenkaarten en prijsafspraken, zodat ondernemers vooraf precies weten waar zij aan toe zijn. Ook voor particulieren heeft IJrecht de mogelijkheid van vaste tariefafspraken en een strippenkaartsysteem. IJrecht hecht er veel waarde aan de kosten transparant en redelijk te houden. Voor meer informatie klik op tarieven.
Wanneer? IJrecht biedt juridisch advies, procesbegeleiding en -vertegenwoordiging, hulp bij onderhandelingen, hulp bij het opstellen of screenen van contracten, het voeren van incassoprocedures, beslaglegging, executie en mediation.

De rechtsgebieden waarbinnen IJrecht opereert treft u hier aan.