URLhttp://www.theatervrijburcht.nl
In buffer gebrachtvrijdag 01 of April, 2011 UTC [14:55:23]

Deze paginaversie komt uit de buffer. (klik hier om de Google buffer van deze pagina te zien.)

Theater Vrijburcht

VR 01 APR 20.30 UUR

Theater

Trojkatoneel met:' De Zachtmoedige' van Fjodor Dostojevski. Het relaas van een man, wiens jonge vrouw enige uren tevoren uit het raam is gesprongen. Hij loopt in zijn kamer op en neer en tracht het gebeurde te verklaren. Hij veroordeelt zichzelf, zoekt rechtvaardiging voor zijn gedrag, klaagt haar aan en verliest zich in bijkomstigheden.

DO 07 APR 20.30 UUR

Film, Misdaad

Misdaaddrama van Juan JoseCampanella. Zelfs na zijn pensionering blijft Officier van Justitie Benjamin Esposito denken aan een gruwelijke onopgeloste verkrachting en moord van decennia terug. Hij besluit zijn ideeen over de zaak op papier te zetten. Kreeg een Oscar voor beste buitenlandse film.

VR 08 APR 20.15 UUR

Theater

Het Piccolo Theater pakt de Goldoni traditie weer op met dit blijspel van de beroemde Italiaanse toneelschrijver. Het is een voorstelling met veel muziek en fraaie historische kostuums.

ZO 10 APR 11.00 UUR

Peuterdanstheater

Hoe een rups een vlinder wordt. Het start als een ei en wordt.....een rups. De rups ontdekt verschillende bewegingsmogelijkheden; kruipen, rollen, hurken, rechtop, verplaatsen. De rups ontdekt dat ze handjes heeft waarmee ze van alles kan doen, en een mond die volgepropt kan worden met eten.

DO 14 APR 20.30 UUR

Film

Met Life during wartime heeft regisseur Todd Solondz een vervolg gemaakt op zijn bekende film Happiness. Drie zussen en hun partners struikelen door het leven in een onvoorspelbare en vluchtige wereld.

ZO 17 APR 13.30 UUR

Kinderfilm

Grote opwinding in het bos. De maan is verdwenen uit de lucht! De dieren uit het bos gaan op zoek in de duisternis. Uit het huisje van de maanbeer straalt een fel licht. En wat blijkt... de maan is daar op bezoek!

ZO 17 APR 15.30 UUR

Kinderfilm

De 11-jarige Eva heeft genoeg van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt, en besluit om weg te lopen. Ze verstopt zich op de zolder van haar beste vrienden Jackie en Thomas.

DO 21 APR 20.30 UUR

Film

Tekenfilm van de makers van Les Triplettes de Belleville naar een scenario van Tati. Het verhaal over een illusionist die rondreist in de jaren zestig, het decennium van televisie en rock 'n roll.

ZO 24 APR 16.00 UUR

Familievoorstelling

In de Maranza familievoorstelling wordt een waargebeurd verhaal van een kind uit het publiek omgezet in een muzikaal fantasieverhaal dat ter plekke ontstaat. De inspiratiebron voor de voorstelling is steeds een andere vraag: wie heeft wel eens ruzie gehad, maar het ook weer goedgemaakt? Wie of wat zou je willen zijn?