Welkom op IJburg; Welkom op De IJbrug, de website voor en door IJburgers.
Nieuws Fora Wat is Waar? Werkgroepen Projecten Verenigingen Bewoners - Kaart Links Help
Zoeken
in:
Zoek een woning op IJburg
Forum: IJbrug

Forums->IJbrug->Help Kano op IJburg haar clubhuis te bouwen!
[]


Help Kano op IJburg haar clubhuis te bouwen!


Kano op IJburg bestaat al tien jaar. We bieden de mogelijkheid tot varen in de beschutte omgeving van IJburg én op het grote water van het IJmeer. Vanaf IJburg zijn er eindeloos veel tochtjes en tochten mogelijk, van een rondje IJburg tot een tocht naar Pampus, Muiden of Marken en alles ertussenin. Kanovaren is een laagdrempelige sport en steeds meer IJburgers stappen dan ook in de kano om de wereld vanaf het water te beleven. Tijd voor een echt clubhuis en een nieuwe steiger.

Kano op IJburg begon ooit met een paar kano's bij Camping Zeeburg. Inmiddels hebben we een prachtige locatie op Rieteiland Oost, met een eigen aanlegsteiger en containers voor opslag van kano’s en ander materieel. We organiseren tochten, clubvaren, familievaren, instructielessen voor de jeugd en clinics. We zijn een echte vereniging en komen ook graag bijeen om elkaar op de hoogte te houden van leuke tochten, nieuwe ontwikkelingen en gewoon om elkaar te spreken tijdens een borrel of barbecue.

Om meer leden en kano's te kunnen bergen en om een écht verenigingsleven te kunnen faciliteren, bouwen we nu een clubhuis. Waar de kanovaarders een kopje koffie kunnen drinken, naar het toilet kunnen en elkaar kunnen ontmoeten. Ook bouwen we een nieuwe aanlegsteiger, omdat de huidige te klein is voor het aantal leden.

Kano op IJburg is een crowdfunding actie gestart. Wie doneert kan kiezen tussen een keer meevaren, cursus kanovaren, lidmaatschap van de vereniging of een keer een feest geven in ons nieuwe clubhuis. Kijk op: op https://whydonate.nl/fundraising/clubhuis-kano-op-ijburg/nl

  gebruiker offline
op: Ma 02 of Apr, 2018 UTC [19:37] score: 0.00 gelezen: 1516

0 Opmerkingen onder uw huidige drempelwaarde
Toon bijdragen:
 
Aanmelden
[ registreren | Ik ben mijn wachtwoord vergeten ]
Aanmelden
81 online gebruikers

TiBiT

De Brug
reklame
Bovenstaande blokjes zijn reklame. Lees hier meer over reklame.
Nedstat Basic - Free web site statistics Greenhost webhosting
rss Wiki rss Blogs rss Nieuws rss Foto's rss Bestandgalerijen rss Forums rss Landkaarten
[ Uitvoertijd: 0.14 sec ]   [ Geheugengebruik: 1.38MB ]   [ 58 database vragen gebruikt ]   [ GZIP Disabled ]   [ Serverbelasting: ]