Mijn naam is Erik Veldman en ben bijna afgestudeerd als Osteopaat. Op dit moment ben ik met veel plezier werkzaam als masseur bij het Paramedisch Centrum In de Praktijk... IJburglaan 903. Mijn specialiteit is het reduceren van stress gerelateerde klachten. U kunt bij mij terecht voor de volgende massages/behandelingen:

Klassieke ontspanningsmassage:
werkt met verschillende methoden. Soms zijn dat zachte, subtiele technieken, soms diepe en stevige technieken. Het is een combinatie van diepe spier- en weefselmassage, gewrichtsontspanning en zachte massage. Ook wordt er gebruik gemaakt van myofasciale stretchings technieken.

Na een ontspanningsmassage voel je je weer heerlijk fris. De masseur zorgt tijdens de massage voor de perfecte balans tussen ontspanning en aanraking. Een ontspanningsmassage verzacht en versoepelt de spieren en het geeft je een levendiger en meer ontspannen lichaam. Een ontspannen lichaam geeft ook ontspanning in je gedachten.

Behandeling: op afspraak op dinsdag- en vrijdag avond, zaterdag en zondag overdag
Plaats: Paramedisch Centrum "In de Praktijk..."
Duur: 50 minuten
Prijs: 38 euro


Sport massage:

Deze massage is een stevige aktieve massage van de rug, schouders en benen. Zeer geschikt voor stress gerelateerde klachten als stijve nek, hoofdpijn, spierpijn in de rug, stijfheid etc. Ook voor aktieve sporters is dit een goede massage om alle spieren weer soepel te maken en afvalstoffen te verwijderen.

Duur: 30 minuten / 50 minuten
Prijs: 30.- euro/ 38.- euro


textTherapeutische massage:

Deze massage is bedoeld voor mensen die moeite hebben met het in contact zijn en blijven met hun lichaam. Dit kan gebeuren wanneer men teveel met het hoofd bezig is of wanneer het te moeilijk is om wel contact te maken met het lichaam omdat daar bijvoorbeeld teveel emoties zich hebben vast gezet. Tijdens de massage gaan we op zoek waar de emoties zich als blokkade in het lichaam hebben vastgezet. Ook is er tijdens de sessie ruimte voor een gesprek.

Duur: 60 minuten
Prijs: 45.- euro


Stress reductie / myofasciale behandeling:

Deze bijzondere techniek kan worden toegepast bij verschillende therapie vormen waaronder de Osteopathie. Het is een hele zachte en rustige techniek waarbij spieren maar ook grotere gehelen als diafragma's en de verbindende fasciale structuren zich ontspannen. Omdat er een algehele ontspanning van het lichaam ontstaat is deze behandeling zeer geschikt voor mensen die veel stress hebben. Je ligt hierbij, net als bij een massage, op de behandelbank terwijl de therapeut een aantal grepen aanneemt en de behandeling toepast. Vooral bij spanningen rond de schouders, nek, onderkaak, hoofdpijnklachten en rug klachten is dit een dankbare techniek. Deze techniek vereist een brede kennis van de menselijke anatomie. Desgewenst kan de behandeling worden gecombineerd met massage.

Prijs: 45.- euro
Duur: 60 minuten
Wanneer: op afspraak op dinsdag- en vrijdagavond en zaterdag en zondag overdag.
Kijk op de website voor meer informatie en foto's !
Twitter: Erik_Veldman

Contact: info@indepraktijk.info | www.indepraktijk.info (cache)| of bel:06-24500622 |