textYogaZENtrum IJburg geeft een gevarieeerde les met deels aktieve, spierversterkende en deels ontspannende spierverlengende oefeningen ! Met elke week andere houdingen (asanas) die je bovendien zelf zo intensief kunt maken als je wilt. In elke les wordt aandacht besteed aan houding en adem. Er wordt afgesloten met een zeer ontspannend meditatief kwartier.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en instromen kan op elk gewenst moment.
Stress, burnout, verkeerd ademen, een gehaast gevoel en je gedachten niet meer stil kunnen zetten geven een gevoel van onbehagen
en zorgen ervoor dat je lichaam en geest niet meer optimaal functioneren. Door deze vorm van yoga worden in het aktieve gedeelte je spieren stevig en in het meer ontspannende deel van de les worden dezelfde spieren juist weer op rek gebracht. Zo ontstaat er een perfecte balans in kracht en lenigheid van al je spieren in je lichaam. Je leert je adem sturen en beheersen en je balans letterlijk en figuurlijk te verstevigen dmv spierkracht en het omlaag brengen van je aandacht. Maar ook zonder stress of verkeerd ademen kun je natuurlijk gewoon lekker aktief en ontspannend bezig zijn en is hatha yoga een weldaad om te beoefenen.
U bent van harte welkom voor een proefles!

Kosten proefles 7.50 euro
Kosten acht rittenkaart 79.00 euro

Locatie: Montessorie school op Steigereiland.
Dag : woensdagavond
Tijd : 20.15 21.15 uur (aanvang 20.00 uur)

Voor meer informatie kunt u kijken op de site: WWW.YOGAZENTRUM.NL of bellen met Erik Veldman 020-6613288