URL http://www.indepraktijk.info/page11.html
In buffer gebracht vrijdag 25 November, 2011 CET 21:29:00

Deze paginaversie komt uit de buffer. (klik hier om de Google buffer van deze pagina te zien.)

Paramedisch Centrum - Massages
Paramedisch Centrum
Voor therapeuten op IJburg o.a: fysiotherapie, podologie, kindertolk, psychologie, kinder oefentherapie,dietist, massage, logopedie, mensendieck therapie
Massages
    
Erik Veldman, Masseur / vijfde jaars student Osteopathie

De praktijk is gesloten van 11 december t/m 22 januari!

In de gehele maand februari 2012 krijgt u 7,50 korting op de ontspannings massage en de kruidenstempel massage !Klassieke ontspanningsmassage:

Deze massage werkt met verschillende methoden. Soms zijn dat zachte, subtiele technieken, soms diepe en stevige technieken. Het is een combinatie van diepe spier- en weefsel (tissue) massage, gewrichtsontspanning en zachte massage. 
Ook wordt er gebruik gemaakt van myofasciale stretching technieken waarbij de spieren en het weefsel in hun eigen richting en comfort op rek worden gebracht.

Door deze massage voel je je helemaal ontspannen. De masseur zorgt tijdens de massage voor een perfecte balans tussen ontspanning en aanraking. De massage biedt voldoende ruimte om in te gaan op individuele behoeften.
Een ontspanningsmassage verzacht en versoepelt de spieren en het geeft je een levendiger en meer ontspannen lichaam. Een ontspannen lichaam geeft bovendien ook ontspanning in je gedachten.

Deze massage op IJburg kan zowel gegeven worden als klassieke ontspannings massage om heerlijk fris het weekend in te gaan maar ook bij klachten en telkens terug kerende spanningen.

Prijs: 42.50
Duur: 60 minuten
Wanneer: op afspraak op de donderdag- en vrijdagavond en zondagochtend

Kruidenstempel massage met warme olie:

Een ontspannende massage met een krachtig helende werking!

Zowel de warmte als de werkzame stoffen van de vochtige warme kruiden ontwikkelen een weldoende, ontspannende en reinigende werking. Ze activeren je bloedcirculatie en maken je spieren soepeler. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.

Tijdens de kruidenstempel massage komen de werkzame stoffen uit de verwarmde en vochtige kruiden vrij en vormen een ware weldaad voor uw huid.

Elke buidel is gevuld met o.a de volgende kruiden:

  • citroen gras
  • acacia
  • gember
  • pandan blad
  • tamarinde
  • kamferlimoen

U wordt ingeolied met heerlijk warme en verzorgende olie. Daarna word u  eerst met de handen en  vervolgens met de door stoom verwarmde kruidenstempels rustig gemasseerd. Deze massage is een heerlijke, verzorgende en ontspannende full body massage van een uur voor de rug, benen, voeten, armen, handen, schouders en hals.

Prijs: 50,-
Duur: 60 minuten
Wanneer: op afspraak op de donderdag- en vrijdagavond en zondagochtend


Sportieve massage:

Deze massage is een stevige en aktieve massage van de  rug, schouders en benen. Zeer geschikt bij stress gerelateerde klachten als stijve nek, hoofdpijn, spierpijn in de rug, stijfheid etc. Ook voor aktieve sporters is dit een goede massage om alle spieren weer los te maken en de afvalstoffen te verwijderen.

Prijs: 30.- euro
Duur: 30 minuten
Wanneer: op afspraak op de donderdag- en vrijdagavond en zondagochtend


Onder het kopje "contact" vind u de contact gegevens voor het maken van een afspraak.


 

In de Praktijk... op IJburg
De therapeuten
Verhuur
Contact
Favoriete links